Hirdetés

Titanfall - működni fog a béta, csak várjatok egy kicsit

|

Sajnos bekövetkezett az, amitől a Respawn tartott: gondok vannak a Titanfall bétájával. Ne aggódjatok, dolgoznak a javításon.

Hirdetés

Hivatalosan tegnap kezdődött el a Titanfall PC-s és Xbox One-os bétatesztje, de azok közül, akik már kaptak kódot, valószínűleg jópáran találkoztak a fenti hibaüzenettel.

Csütörtökön, amikor még csak a fejlesztők közeli ismerősei és a sajtó képviselői játszhattak a játékkal, minden simán ment, de ahogy beengedték a játékosokat, elszabadult a pokol. Volt aki Xbox One-os kódot kapott PC-s helyett, de a support viszonylag hamar orvosolta a problémát. A nagyobb gond magával a játékkal volt, ugyanis az nem tudott több szervert csinálni, ezért sokan nem tudtak csatlakozni. A problémát nem a Microsoft felkészületlensége okozta, hanem egy bug, tehát erőforrás éppen van, csak a szoftver nem működött úgy, ahogy kellett volna neki. Annak ellenére, hogy a kiadó az EA, a fejlesztő pedig a Respawn Entertainment, a szerverrel kapcsolatos problémákat csak a Microsoft tudja elhárítani. 

Egyébként tulajdonképpen jó is, hogy ez a probléma most, és nem a teljes játék megjelenése után jelentkezett. Ha rájönnek, hogyan lehet kijavítani, márciusban már mindenki zavartalanul vághat bele a többjátékos csatákba. Daev egyébként jelenleg is játszik, és nagyon tetszik neki. Nemsokára elmondja élményeit nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)