Hirdetés

A Titanfall és a Call of Duty kreatívja új stúdiót alapított

|

Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment alapítója, Vince Zampella a mobil piac felé is szeretne nyitni, ezért új stúdiót alapított Nuclear Division néven.

Hirdetés

A Titanfall és a Call of Duty egyik alkotója összeállt Larry Paceyvel, a korábban játéktermi gépeket készítésével foglalkozó tervezővel, és együtt alapítottak egy új stúdiót mobiljátékok fejlesztésére. A VentureBeatnek adott interjújukban azt nyilatkozták, hogy a céget új ötletek teszteléséért alapították.

„Butaság lenne kihagyni a mobil piacot” – mondta Zampella. Szerinte a Respawn nem alkalmas arra, hogy ott kísérletezzenek a platform lehetőségeivel, de mindent, amit a Nuclear Divisionnél tanul a Respawn javára fordítja majd. Az új stúdió egyébként már dolgozik is néhány játékon, de Zampella egyelőre részleteket nem közölt.

Zampella nem adta fel pozícióját a Respawnnál, ráadásul a Nuclear Divisionben inkább csak tanácsadói szerepe lesz, ráadásul a két cég gyakorlatilag egymás mellett van. Az új csapat jelenleg 12 főből áll, és valószínűleg később sem lesz több 50-nél. Ti milyen játékra számítotok a csapattól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)