Hirdetés

Titanfall - újabb trailer és rengeteg gameplay

|

Abbie Heppe, a Respawn közösségi menedzsere megmutatta az játék összes fegyverét és pályáját, hogy legyen mit néznünk a csütörtöki megjelenésik. Nem mellesleg a cinematic trailer is befutott.

Hirdetés

Már csak hármat kell aludnunk az év egyik legígéretesebb lövöldéje, a Titanfall indulásáig. Eddig is rengeteg infót zúdítottak a nyakunkba a fejlesztők, sőt, mi magunk is streameltünk két órácskát a játék bétájából. Ha nem akartok kutakodni a megannyi hír után, most itt van minden egy helyen.

Mielőtt fejest ugranánk a játékmenet nyújtotta gyönyörökbe, szánjunk két percet a Titanfall cinematic trailerére. Mivel a játék nem rendelkezik majd egyjátékos kampánnyal, a sztori a többjátékos módban fog kibontakozni. A történet alakulásáról egyelőre nem sokat tudtunk meg, az alábbi videó hivatott felvezetni mindazt, ami a következő hetekben sokunk szabadidejét felemészti majd.

Emellé kaptunk összesen majd egy órányi gameplay-t, amelyben Abbie Heppe mesél a játékról. A videókban az összes fegyvert elsütik, megmutogatják a különböző taktikai húzásokat, illetve megismerkedhetünk a pályák sajátosságaival is.

Köszi Vg24/7!

Ti várjátok már az indulást, vagy inkább a szintén csütörtökön induló Dark Souls II-re pörögtetek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)