Hirdetés

Titanfall - kicsomagolták a gyűjtőit (videó)

|

A Respawn kicsomagolta minden idők egyik legszebb gyűjtői kiadását. Emitt a videó.

Hirdetés

Lezajlott a Titanfall béta és a Respawn most elmondta azt is, hogy a PC-s kiadás 48 gigát foglal majd. Folytatódik a hype, a fejlesztők kicsomagolták a Titanfall Collectors' Editiont is.

A Titanfall megjelenése még legalább 16 nappal messzebb van, mint amennyire szeretnénk, úgyhogy ideje vetni egy pillantást a gyűjtői kiadásra is, amiben van egy méretes mech-szobrocska is. Emitt a videó.

A szobor mellett persze ott van még maga a Titanfall Xbox One-os verziója is, ráadásul a hatalmas dobozba még beleraktak több egyéb figurát, egy posztert és egy artbookot is. Elég jól néz ki, de az árát is megkérik majd.

Közben az EA kidobott még egy videót arról, hogy hogyan is készítették a játékban lévő mecheket. Kis technikai háttér és egyéb érdekességek azoknak, akik rajta vannak az ilyesmin.

Ti várjátok már a Titanfallt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)