Hirdetés

Titanfall - csempészek és új pályák a következő DLC-ben

|

Az augusztus közepén bejelentett IMC Rising DLC-ben új pályákat is kapunk, ahol a titánok és a pilóták is megkapják a magukét.

Hirdetés

Csökkent ugyan a rajongók lelkesedése az elmúlt hónapokban, de a Respawn továbbra is mindent megtesz, hogy új tartalmat adjon a játékosoknak. A nemrég érkezett frissítésben már bevezették az Pilot Skirmish játékmódot, a következő DLC pedig számos új meglepetést tartogat.

Az IMC Rising névre keresztelt fizetős pakk bejelentésekor a Respawn 3 új pálya nevét is felfedte. A Zone 18 és a Sandtrap pályák hallatán azt is hihetnénk, hogy egy futurisztikus golfpályára visz majd a kaland, és bár a Backwater egy kicsit felborította az egyensúlyt, nem igazán tudtuk hová tenni a Respawn bejelentését. Most ők is elérkezettnek látták az időt, hogy megmagyarázzák a dolgot, így írtak is egy nagyobb összefoglalót a játék blogjára, legalábbis a Backwaterről.

A pályának egy csempész-kolónia ad otthont, ahol a helyiek különböző gabonákból készítenek illegálisan alkoholt, így a terepet a különböző termőföldek és feldolgozók határozzák meg. Nagy hangsúlyt kap a vertikalitás, ahol elsősorban a pilóták lesznek előnyben, a nagy üres mezőket pedig természetesen a titánok uralják majd. A különböző pontokat zipline-ok kötik össze.

Nálatok pörög még a Titanfall? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)