Hirdetés

Titanfall - ősszel jöhet a második DLC

|

A számos ingyenes frissítés mellé még két fizetős tartalmat kínál a Respawn, amelyeknek megjelenési dátumáról most Vince Zampella rántotta le a leplet. Többé-kevésbé.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a Titanfall kisebb-nagyobb frissítései, és míg a legtöbb ilyen csomaghoz teljesen ingyenesen jutunk hozzá, a nagyokért bizony fizetni kell. De hát a DLC-k világa már csak ilyen.

Tegnap megérkezett a negyedik ingyenes frissítés is, az Expedition DLC-t pedig már májusban megkaptuk. A fizetős csomagokat nem akarják túl sűrűn lenyomni a torkunkon, de negyedévente talán ki tudunk köhögni néhány eurót, a fejlesztők legalább is ezt remélik.

„A következő DLC három hónap múlva érkezik, az utolsó pedig újabb negyed évre rá kerül a játékosok elé. Ezek mellett természetesen dolgozunk az ingyenes frissítéseken is, a következő például két új játékmódot és számos extrát tartalmaz." - mondta el Zampella. Ebből arra következtethetünk, hogy a csomagok szeptemberben és decemberben esnek majd be.

Ti megveszitek majd a DLC-ket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)