Hirdetés

TitanFall - ez lenne a Respawn játéka?

|

Ugyan nem hivatalos forrásból, de kiszivárogtak a TitanFall első részletei, amely várhatóan a Respawn régóta fejlesztett next-gen címe lesz.

Hirdetés

Reménykedtünk benne, hogy a tavalyi E3-on megmutatja magát az Infinity Ward egykori vezetőiből verbuválódott Respawn Entertainment első önálló címe, de egy homályos képnél és pár lelkes ígéretnél többet nem kaptunk.

A Google Play áruháznak köszönhetően kiszivárgott a Game Informer következő számának címlapja, amely leleplezte a Respawn első fejlesztését. A TitanFall nevű játékról ugyan sok minden nem derült ki, annyi azonban kivehető a borítóról, hogy a Respawn egy futurisztikus, mechákkal teli világba kalauzol el minket.

A NeoGAF fórumozói azt is tudni vélik, hogy a TitanFall megjelenése PC-re, Xbox 360-ra (ezt vélhetően nem a Respawn fejleszti) és Xbox One-ra biztosított, a játék pedig egyfajta multiplayer-központú online lövölde lesz (egyjátékos kampány nélkül), amelyben maximum 16 játékos vehet részt a limitált számú, gigászi fémmonstrumok ellen, melyek közt MI-által vezérelt példányok is helyet kapnak. Úgy kell elképzelnünk a harcot, mint Dávid és Góliát legendás küzdelmét. A pletykák arra is kitérnek, hogy a játék alatt a Source Engine duruzsol, valamint hogy az Electronic Arts még áprilisban levédette a TitanFall nevet a megfelelő szerveknél.

Arra számítunk, hogy a Microsoft (18:00-tól) vagy az EA (éjféli kezdettel) hétfői E3-as konferenciáján teljesen felfedi a Respawn titokzatos next-gen projektjét és utalások, valamint meg nem erősített szóbeszédek helyett részletes TitanFall bejelentést kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)