Hirdetés

Titanfall - mi nem kapunk az ingyenes változatból

|

Tőlünk keletre hatalmas népszerűségnek örvendenek a free-to-play játékok, nem csoda hát, hogy az ottani kiadók minél több címet próbálnak meg ilyen formán is megjelentetni.

Hirdetés

A Titanfall jött, látott, és ha győzni nem is tudott, azért volt benne potenciál. Sajnos az egykori Call of Duty fejlesztőkből összeállt Respawn nem tudott igazán maradandót letenni az asztalra, de remélhetőleg a folytatással már valóban meg tudják újítani a műfajt. Addig is itt van nekünk az első rész, amely hamarosan ingyenesen is elérhető lesz néhány játékos számára.

Ázsiában ezerrel pörögnek a free-to-play játékok, a Nexon elképesztő összegeket keres azzal, hogy ilyen játékokat ad ki, vagy egyébként fizetős címek jogait felvásárolva azokat free-to-play formában értékesíti tovább. Gyakorlatilag mindent felkarolnak, ami népszerű, így van már FIFA Online, vagy Counter-Strike Zombies is, persze free-to-play módon.

A kiadó most bejelentette, hogy megállapodtak az EA-vel, így hamarosan érkezik a Titanfall ingyen játszható verziója. A fejlesztésbe természetesen a Respawn is besegít, hiszen nekik is csurran-cseppen az üzletből. A játék csak az alábbi régiókból lesz elérhető: Japán, Kína, Tajvan, Hongkong, Makaó, Délkelet-Ázsia.

Ti tolnátok a Titanfallt, ha nálunk is free-to-play lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)