Hirdetés

Titanfall: Frontier's Edge - beköszön a második DLC

|

Az ígéretekhez híven a Respawn FPS-e további pályákat kap, elkezdtek érkezni az infók a második csomagról.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudtuk, hogy valamikor ősszel fut be a második DLC a Titanfallhoz, de a hónap elején lehullt a lepel a Frontier's Edge című csomagról. Most a csomagban érkező mapok közül mutatott meg egyet a Respawn, ahol titánjaink ijesztően kicsinek tűnnek.

A Frontier's Edge, amint a címe is mutatja a Tianfall univerzumának távoli pontjaira helyezi a már megszokott lövöldözést. A három érkező map közül kettő, a Dig Site és az Export a bányaállomás témát folytatja (utóbbi egy hegy oldalában), míg a Haven nevű pályán egy tengerparti üdülőhelyre dobálhajuk mechjeinket.

A Dig Site-ot meg is leshetjük, és a képek alapján azt kell mondanunk, egy az eddigiekhez képest is nagy léptékű harctérről van szó. A titánok szinte kicsinek tűnnek a hatalmas sziklafalak és a milíciához tartozó feldolgozó-épületek mellett.

Ezek egyébként kiváló lehetőségeket adhatnak a pilótáknak, hogy a fegyveres konzervdobozokra vadásszanak. Emellett azonban a készítők elmondása szerint kifejezetten szűk helyek is akadnak, úgyhogy a közelharc kedvelőinek is bejöhet majd a Dig Site.

A másik két pálya valamikor a jövő hét folyamán kerül bemutatásra, sőt, a Titanfall hivatalos Twitch-csatornáján a közeljövőben streamelnek is majd egy kis mókát az új pályákról. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)