Hirdetés

Titanfall - nem lesznek Call of Duty-s eladások

|

A Respawn Entertainment egyelőre nem hiszi, hogy utolérhetné a Call of Duty sorozat eladásait. Nehéz az új IP-k élete.

Hirdetés

A Titanfall az E3 2013-on és a gamescom 2013-on is hatalmas sikert aratott, viszont ennek ellenére a Respawn Entertainment reálisan látja a jövőt az eladásokkal kapcsolatban.

Vince Zampella egy interjúban elmondta, hogy biztos benne, hogy a Titanfall nem lesz képes felnőni a Call of Duty eladásaihoz. "Évek kellenek ehhez, ha az ember egy új brandet dob piacra. Mindent újrakezd, úgyhogy az eladások sem lesznek annyira jók. Ez egy új brand" - mondta a volt Infinity Wardos vezető.

 

Ennek ellenére Zampella nagyon bizakodó a projekttel kapcsolatban, mert szenvedéllyel csinálták és azért szeretik, mert ez végre valami teljesen új. Szerinte a Titanfall "fogja a lövöldék meglehetősen földhözragadt és kétdimenziós megoldásait és egy kis vertikális adalékkal valami újat hoz a élménybe; valami olyasmit, amit a játékosok még soha nem láttak". 

Zampella azt is elmondta, hogy a Titanfall megjelenésekor $60-ba kerül majd és csak PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik. Nektek hogy tetszik Respawn multilövöldéje? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)