Hirdetés

Titanfall - így potyognak mech-ek az égből

|

Abbie Heppe, a Respawn közösségi menedzsere további információkkal gazdagította tudásunkat a Titanfallal kapcsolatban, ráadásul azt is megtudhattuk, hogy a next-gen és a jelenlegi változat különbözni fog.

Hirdetés

A Respawn Entertainment alkotása bizony nagyot fog robbanni, ezt például az E3-as tündöklése is jól mutatja. Harapunk minden információra, főleg akkor, ha olyan érdekes, mint amit ma kaptunk. Az, hogy milyen csavarral fogták össze a mecheket, kicsit kevésbé érdekelne minket, de mindegy is.

Ha már így rátértünk a mech-ekre, Abbie Heppe nyilatkozatából megtudhattuk, hogy ha jól teljesítünk, jobban fognak áradni a hatalmas robot lépegetők. 

„A titánok a meccs közben folyamatosan válnak elérhetővé, és időzítőhöz vannak kötve. A két titán behívásásának lehetősége közötti idő feladatok teljesítésével és öléssel csökkenthető. Ha egy titán elbukik, az időzítő újraindul. Mindenkinek lehet saját titánja ugyanabban az időben a harcmezőn.”

Jogosan merül fel a kérdés, hogy lehet-e majd egyáltalán mozdulni, de Heppe megnyugtatott minket, hogy a mapok elég nagyok, hogy mindenki tarthasson saját „háziállatot”.

Az interjúban továbbá az is elhangzott, hogy offline mód nem lesz, valamint a Titanfall PC-s, Xbox 360-as és Xbox One-os változata különbözni fog, de azt, hogy a grafika mellett milyen változásokra számíthatunk, mivel a játék még nincs kész, egyelőre nem árulták el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)