Hirdetés

Titanfall - itt az IMC Rising trailere

|

Érkezik a harmadik és egyben utolsó Titanfall DLC, a Respawn pedig ki is adott egy gameplay trailert hozzá.

Hirdetés

A Titanfall az utóbbi időben egy kicsit elveszett a frissen megjelent lövöldék csatazajában, de ettől függetlenül még mindig sokan játszanak vele.

A Respawn Entertainment pedig mindent megtesz, hogy kiszolgálja a közönségét és most újabb három pályával bővítik a kínálatot. Az IMC Rising DLC lesz a Titanfall utolsó kiegészítője, ami a Sand Trap, a Backwater és a Zone 18 pályákat tartalmazza. Ezekre ebben a trailerben vethettek is egy pillantást.

A Titanfall IMC Rising DLC megjelenés szeptember 25-én, azaz holnap várható PC-re és Xbox One-ra (szokásos módon az Xbox 360-as verzió egy kicsit csúszik) és a Season Pass vásárlóknak ingyenes lesz, mindenki másnak pedig 10 dollárjába fáj majd. 

Nálatok melyik multis FPS pörög mostanában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)