Hirdetés

Titanfall - megvan, mikor kapják meg az Origin Access előfizetők

|

A Respawn Entertainment lövöldéje nemsokára szintén az EA előfizetős szolgáltatásán landol, és nem csak az alapjáték, a letöltető tartalmak is.

Hirdetés

Az EA már bejelentette pár napja, hogy az Origin Access listájára nemsokára felkerül majd a Titanfall is, de azt még nem árulták el, hogy pontosan mikor, és hogy milyen tartalmakhoz is férhetünk majd hozzá. A Respawn szerencsénkre nem tud vagy nem akar olyan jól titkot tartani, mint az EA.

Azok, akik rendelkeznek Origin Access előfizetéssel egészen pontosan március 22-től (tehát jövő hét keddtől) nyomhatják a Titanfall-t, annak minden térképével és játékmódjával. A fejlesztők Twitter üzenete szerint az összes tartalmi csomagot élvezhetik majd a játékosok, bármiféle korlátozás nélkül.

A Titanfall Origin Access elérhetősége pont remek alkalom lesz arra, hogy felkészüljetek a Titanfall 2-re, aminek a nagy bemutatójára még mindig várunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)