Hirdetés

Titanfall - kiszivárgott az összes pálya térképe

|

A Titanfall 15 pályájának térképét és főbb nevezeteségeit ismerhetjük meg a ma érkezett képekről, de megtudtunk egyet s mást néhány többjátékos játékmódról is.

Hirdetés

Alig több mint egy hét van a Titanfall indulásáig, de a Respawn egyelőre továbbra is titokzatoskodik.

Az internet viszont nem nyugszik. Egy Reddit felhasználó közzétette a játék 14 pályájának térképét, ami valószínűleg egy művészeti könyvből vagy valamilyen kézikönyvből kerülhetett elő. Ezeket a cikk végén tekinthetitek meg, de új információkat kaptunk a játékmódokról is, ami talán egy fokkal érdekesebb. De kinek mi. 

A forrás öt játékmódról tett említést, ezek az Attrition, a Capture the Flag, a Hardpoint Domination, a Last Titan Standing és a Pilot Hunter. Ez utóbbiban egy ponthatárt kell elénrni, minden pilóta meggyilkolásaegy pontot ér.

A Titanfall március 13-án jelenik meg Európa-szerte, és ha minden igaz, az alábbi pályákon fogunk tudni játszani:

Lagoon
 

Nexus
 

Outpost 207
 

Airbase
 

Angel City
 

Boneyard
 

Colony
 

Corporate
 

Demeter
 

Fracture
 

Overlook
 

Relic
 

Rise
 

Smuggler
 

Training Ground

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)