Hirdetés

Titanfall - lehet, hogy mindenki kipróbálhatja megjelenés előtt

|

Nem kaptál meghívót a Titanfall alfájához? Sebaj, február vége felé alighanem te is kipróbálhatod majd a játékot.

Hirdetés

Néhányan már játszanak a Titanfall zárt alfájával és - az instrukciók ellenére - bőszen osztják meg saját gameplay videóikat, mások kihisztiztek maguknak egy kódot rendkívül tahó módon, de a legtöbben még mindig arra várunk, hogy mi is kipróbálhassuk a Respawn új alkotását.

Már azzal is megelégednénk, ha a 25 százalékosra butított textúrákkal tömött Xbox One-os változat mellett az Xbox 360-asat vagy akár a PC-set kiadnák. Erre azért nem sok esély van, de a közösségi menedzser, Abbie Heppe egy érdeklődő kérdésére válaszolva elmondta, „lehetséges”, hogy a Titanfall béta változatban is játszható lesz egy nyílt teszt keretében. Mi úgy tippelünk, hogy valamikor február végén, legkésőbb március elején kezdődik, mivel a játék maga március 11-én jelenik meg Észak-Amerikában, szorítsatok ti is, hogy így legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)