Hirdetés

A Titanfall és az Oculus Rift

|

Ha van az a játék, amit nagyon szeretnénk, ha egyszer Oculus Rift támogatást kapna, akkor az biztos, hogy a Titanfall. Képzeljétek csak el.

Hirdetés

A Titanfall az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt, mert bár tudtuk, hogy a volt Infinity Wardos srácok nagyon dolgoznak valamin, de csak annyiban lehettünk - szinte - biztosak, hogy nem egy Sims kiegészítőről volt szó, és hogy valószínűleg lőni kell majd benne.

A Respawn Entertainment nagyon ígéretes online lövöldéjében, a Titanfallban nem is lesz egyjátékos mód, de az eddig látottak alapján nincs is rá nagy szükség, mert a játék ügyesen vegyíti a kampányt és a multiplayert. Sok kérdés vár még megválaszolásra a projekttel kapcsolatban, de a kiadott Titanfall trailerek és képek egy nagyon pörgős FPS-t ígérnek. Lesznek hatalmas mechek, jetpack-es ide-oda ugráló katonák és annyi skuló, amennyit csak egy játék elbír. Az egyetlen, ami még hiányozhat, az a virtuális valóság...

A Respawn Entertainmenthez megérkezett az Oculus Rift fejlesztői csomag, amiről a cég egyik tweetjéből értesültünk, és láthatóan nagyon örülnek neki.

Természetesen ilyenkor megindul a játékosok fantáziája, valaki azonnal rá is kérdezett, hogy a Titanfall kaphat-e Oculus Rift támogatást. A Respawn nagyon diplomatikusan csak annyit mondott, hogy "sohasem tudhatjuk".

A Titanfall megjelenése 2014 elején várható PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ti mit gondoltok, érdemes lenne egy kis virtuális valóságos mókával megbolondítani a Titanfallt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)