Hirdetés

Titanfall - amíg a rajongók szeretik, addig bővül

|

A Titanfallt addig támogatja a Respawn Entertainment, amíg van rá igény - derült ki Vince Zameplla szavaiból.

Hirdetés

Szimpatikus hozzáállásról tesz tanúbizonyságot a Respawn első önálló játéka, a Titanfall kapcsán. Bár a cégnek több projektje van előkészítési fázisban (többek között a robotos lövölde valószínűleg multiplatform folytatása is), a vállalat nem fordul el az eddigi vásárlóktól - legalábbis ezt nyilatkozta Vince Zampella a napokban.

Elmondása szerint addig, amíg a gamerek érdeklődnek egy játék iránt (jelentsen ez bármit is), addig van értelme azzal foglalkozni. Persze előbb vagy utóbb minden projekt eléri azt a kritikus pontot, amikor már a belefektetett munka nem térül meg anyagilag - azonban amíg ez a pont nem érkezik el, addig van értelme a dologgal foglalkozni.

A cégnek még számtalan ötlete van, amit szeretne az első Titanfallba építeni - a EA pedig maximálisan partner ebben. Zampella reménykedik abban, hogy a program életciklusa sokáig kitolható és egyelőre minden erejükkel azon vannak, hogy tökéletesítsék a kritikák által is éltetett, a lövöldözős programok palettájára egy kis új színt hozó akcióorgiát.

Nekünk ez szimpatikus hozzáállás. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)