Hirdetés

Titanfall - biztosan lesz béta, de nem mindenkinek

|

A Titanfall egyik fejlesztője megerősítette, hogy valóban lesz bétateszt, a kérdés már csak az, hogy mikor és kinek.

Hirdetés

A minap egy francia forrás arról árulkodott, hogy a Titanfall Tiszavirág életű alfatesztje után hamarosan elrajtol a béta is, február közepére datálták az eseményt. A fejlesztők reakciójára sem kellett sokáig várnunk.

A Respawn Entertainment egyik alapítója, a volt Infinity Wardos Vince Zampella Twitteren erősítette meg a bétatesztet PC-n és Xbox One-on, az elkövetkezendő napok során pedig további információkat kapunk majd róla.

Szemmel láthatóan az Xbox 360-as változat kimaradt a tesztlehetőségből, így valószínűleg csak akkor végezhetünk rajta minőségi ellenőrzést, ha március 11-én megjelenik. A február közepei dátumot egyébként nem erősítette meg Zampella, tehát várjuk a konkrétumokat. Amint bejelentik, rögtön szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)