Hirdetés

Titanfall - márciusban érkezik, nagyok az elvárások

|

A producer tisztában van azzal, hogy hatalmas elvárásoknak kell megfelelnie. Jövő márciusban jön a Titanfall, új trailer is beesett.

Hirdetés

Íme a legfrissebb örömhír: 2014. március 13-án jelenik meg a Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra Európában (a brit piacon egy nappal később, az USA-ban két nappal korábban).

Az EA azt is bejelentette, hogy Collector’s Edition is érkezik jövőre, amelyben az alapjáték mellé egy 45 centi magas kézzel faragott szobor (diorámával és elemes LED-világítással), egy 190 oldalas művészeti album, valamint egy poszter is helyet is kap a csomagban. Új előzetes is érkezett, itt pillantható:

Korábban Drew McCoy producer nyilatkozott a játékról, aki azt érzi, hogy a játékipar látszólagos helyben toporgása és a Titanfall keltette hype nagy nyomás alá helyezi a készítőket, de ők olyan játékot szeretnének készíteni, ami megfelel majd az elvárásoknak. A producer az MMGN-nek adott interjújában részletezte a játék megjelenése körüli fokozott érdeklődést és hangulatot. "Folyton csak ez jár a fejünkben, ráadásul azzal, hogy jönnek az új generációs gépek, még nehezebb dolgunk van. Nyolc éve, hogy elindult az aktuális generáció, így az emberek már ki vannak éhezve az új élményekre" - mondta McCoy

"Úgy gondolom, hogy az utóbbi időben stagnál a játékipar. A készítők visszatartják az új és nagy ötleteiket, és ezt érzik a játékosok is. Tudják, hogy ez a helyzet, ezért most várnak, de legbelül már rávetnék magukat az igazi újdonságokra" - tette hozzá McCoy.

McCoy azt is elmondta, hogy az E3 utáni visszajelzések nagyon jók voltak, és érezhetően megnőtt az érdeklődés a Titanfall iránt, aminek egyrészt örülnek a fejlesztők, de az is tudatosult bennük, hogy nőttek az elvárások is. "Úgy vagyunk vele, hogy nem ronthatjuk el, tökéletesnek kell lennie" - mondta McCoy.

McCoy egyébként a twitteren megosztott egy új screenshotot, ami mellé hozzáfűzte, hogy holnap új fejlemények várhatók, amely hallatán egyesek a Titanfall béta fázisának bejelentését jósolják. Most kiderült, hogy a megjelenésről van szó. Örültök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)