Hirdetés

Titanfall - a Respawn fél a megjelenéstől

|

Ha már a fejlesztő sem biztos abban, hogy minden jól fog működni játéka megjelenésekor, akkor mibe kapaszkodhatunk?

Hirdetés

Induljunk ki abból, hogy a Titanfall jó lesz. A trailerek meggyőzőek voltak, néhány információ miatt viszont sokan szkeptikusak a játék sikerét illetően.

Például Vince Zampella, a Respawn egyik társalapítója is. Az úriember Twitteren mondta el, hogy izgatott a Titanfall megjelenése miatt, de fél is tőle egy kicsit. Szeretné, ha minden simán menne, és ezen a február közepén induló béta segíthet.

Érthető az aggodalma, a legtöbb játékos azon akadt ki, hogy egy többjátékos meccs során legfeljebb 12 játékos lehet egy pályán. Szerintünk ez teljesen érthető, ha 64-en küzdenének egymás ellen és mindenki behívná a titánját, az valószínűleg már erősen az élmény rovására menne.

Abbie Heppe, a közösségi menedzser megerősítette, hogy a játékban a kezdetekkor csak háromféle titán lesz (Atlas, Ogre, Stryder). A többi valószínűleg DLC-k formájában jön.

A Titanfall március 11-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)