Hirdetés

Titanfall - 30 fps fölött Xbox 360-on

|

Az Xbox 360 tulajdonosoknak sem kell izgulniuk, hiszen a Bluepoint Games igazán jó munkát végzett optimalizálás terén. Legalább is ezt állítják.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Titanfall Xbox 360-ra szánt változata, amelyet nem a Respawn, hanem a Bluepoint Games fejlesztett. A projekt elég sokat csúszott az eredeti tervekhez képest, de a stúdió szerint megérte várni.

A játékból természetesen semmit sem kellett kihagyni, minden fegyver, pálya és burncard helyet kapott, de a hardver hiányosságai miatt néhány esetben kevesebbel kell beérnünk. Daryl Allison, a Bluepoint vezető producere közleményben számolt be a játékosoknak az eredményeikrők.

"A játék jól néz ki, gyönyörűek a hangok, és a játékmenet is nagyon ott van. A hardver miatt természetesen néhány dologban kompromisszumokat kellett kötnünk, így a játék 30 fps fölött fut, de szorosan együttműködtünk a Respawn szakértőivel, hogy a játékélmény ne csorbuljon. - szól a közlemény.

Daryl azt is elmondta, hogy természetesen közös megjelenést szerettek volna, de az Xbox 360-as verzióhoz több időre volt szükségük. Emellett úgy véli, az EA és a Respawn jól döntött, hogy nem siettették a munkát, mert az elmúlt időszakban is nagyon keményen dolgoztak, és az extra munkaórák meglátszanak majd a projekten.

Ti már nyomjátok a Titanfallt, vagy vártatok az Xbox 360-as megjelenésre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)