Hirdetés

Titanfall Xbox 360 - késik az Expedition DLC

|

Az Xbox 360 tulajok az alapjátékhoz hasonlóan az első DLC-t is késve kapják meg. De legalább már tudják, hogy mikor és ígéretet is kaptak.

Hirdetés

A Titanfall PC és Xbox One kiadásainak megjelenésére nagyjából egy hónapot húzott rá az Xbox 360-as port, amelyet a Respawn Entertainment helyett a Bluepoint Games kezelt. Ehhez mérten az ingyenes frissítések és a Season Pass tartalmai is megkésve érkeznek erre a platformra, kezdve az első csomaggal, az Expedition DLC-vel.

A hivatalos oldal információi alapján az Expedition valamikor júniusban válik elérhetővé azok számára, akiknek egy Xbox 360-as Titanfall van a birtokukban. A Bluepoint szerint a késés oka abban keresendő, hogy a Respawn először befejezi a shooter PC és Xbox One változatainak kiegészítéseit és/vagy javításait, majd továbbítják a portolást végző csapatnak, akik azt követően Xbox 360-ra költöztetik azokat.

A Bluepoint már javában dolgozik azon, hogy egyszerűbb legyen a folyamat, ezáltal az Xbox 360-as tartalmak a lehető legszorosabban követhethessék a Respawn frissítéseit. Ezen kívül elsősorban az Expedition DLC-re és az Xbox One-féle "Content Update 2"-re összpontosítanak, előbbi még ebben a hónapban megjelenik PC és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)