Hirdetés

Titanfall - szabadítsunk fel 40 gigát

|

Az Xbox One merevlemezének több mint tizedét elfoglalja majd a Titanfall, spórolnunk kell tehát a hellyel.

Hirdetés

Már megszokhattuk, hogy az AAA címek nem férnek fel két floppyra, ennyi helyet azonban nem sűrűn emészt fel egy játék.

Persze eddig is találkozhattunk nagy méretű játékokkal, hiszen a Battlefield 4 33, míg a Call of Duty: Ghosts 39 GB helyet foglal. Az NBA 2K14 az eddigi legnagyobb, több mint 43 gigányi területen terpeszkedik. Most a Titanfall is beáll a gigászok sorába, a maga 40 GB-s helyigényével igencsak előkelő helyet foglal el a sorban.

 

Ez természetesen nem lenne probléma egy PC esetében, de az Xbox One merevlemeze mindössze 500 GB-s, amelyből több, mint 100 gigát az operációs rendszer és az alapvető alkalmazások foglalnak el. A fennmaradó 390 GB-t használhatjuk kedvünkre, és ha a következő hullámban is ilyen méretű játékok érkeznek, meg kell majd fontolnunk, mit tartunk a konzolon, és mit a polcon.

Melyik volt a legnagyobb játék, amivel PC-n vagy konzolon találkoztatok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)