Hirdetés

Hamarosan új demót kap a Titanic tragédiáját bemutató játék

|

Továbbra is készül a nagyszabású játék, és nem sokára körbejárhatjuk a hajóüzemet, ahol a legendás óceánjáró is életre kelt.

Hirdetés

Nem kis fába vágta fejszéjét a Four Funnels Entertainment csapata, amikor úgy döntött, minden apró részletre odafigyelve alkotja újra virtuálisan a Titanicot. Korábban már érkezett két demo, amelyek a hajóra kalauzolták el a játékosokat, a legújabb pedig egy egész más helyszínt mutat majd be.

Gőzerővel (heh) készül a Titanic: Honor and Glory, ami az Unreal Engine 4-nek köszönhetően már most elképesztően néz ki. Érkezett egy új trailer, ami a hamarosan megjelenő harmadik demót vezeti fel. Ezúttal nem a fedélzeten bolyonghatunk, hanem megnézhetjük közelebbről a Harland és Wolff hajóépítő üzemét Belfastban.

Nagyon érdekes projektnek tűnik ez, így kíváncsian várjuk, hogy mit tudnak kihozni a témából a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)