Hirdetés

Titanic: Lost In The Darkness - Bejárjuk az első osztályt

|

Az 1912-ben vízrebocsájtott és hamarosan elsüllyedt Titanic mind a mai napig legenda: s mint ilyen folyamatosan birizgálja az emberiség képzeletét.

Hirdetés

Várható volt, hogy a 100. évforduló körül valakinek eszébe fog jutni a legendás hajó, így is történt: az ORM Entertainment készít belőle játékot érdekes történettel. 

A szokatlan és egyedi történet kapcsán a készítők nekiálltak, hogy lemodellezzék a legendás hajót (és főleg annak első osztályát, lévén a történet nagy része ott játszódik). A CryEngine3-al készült játék eredetileg Crysis 2 mod lett volna, azonban időközben önálló életre kelt - most pedig tekintsük meg a Titanic első osztályát, ahogy azt az ORM Entertainment ábrázolta. A készítők felhívták a figyelmet, hogy a videó közepes grafikai beállítások használatával készült, és még WiP, azaz Work in Progress, tehát nincs kész. 

A videó alatti csodás zene a keringő Pjotr Iljics Csajkovszkíj operájából, az Anyeginből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)