Hirdetés

A Titanic producere is beszédet mond

|

A szeptemberben megrendezésre kerülő idei Austion Game Conference konferencián előadást tart a Titanic producere, Jon Landau is, aki jelenleg a Lightstorm Entertainment működési igazgatója. Landau mellett olyan jeles iparági képviselők is megosztják véleményüket a játékfejlesztésről, mint Rob Pardo, a Blizzard Entertainment játékdizájneri alelnöke, Vernor Vinge, díjnyertes sci-fi szerző, és Michael Dell, a Dell elnöke. Az idei konferenciára 2400 meghívottat várnak 20 országból, s a fő témakör az online játékpiac lesz, amely az előrejelzések szerint a tavalyi 3,4 milliárdról 2011-re 13 milliárdos üzletté válhat.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)