Hirdetés

Titánok harca jövőre a mozikban

|

A Terminátor: Megváltás Marcus-a főszereplésével 2010-ben mutatják be a Titánok harca remake-jét.

Hirdetés

Az ifjú Sam Worthington belenyúlt a tutiba rendesen. Az egész jóra sikeredett (nekem legalábbis tetszett) Terminátor: Megváltás után James Cameron 3D-s szuperprodukciójában, az Avatárban, illetve az 1981-es Titánok harca feldolgozásában kapott főszerepet.



Az 1976-os születésű ausztrál színészt Louis Letterier, a tavalyi Hulk mozifilm rendezője dirigálja majd a Titánok harca (Clash of the Titans) forgatásán olyan sztárok mellett, mint Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Jason Flemyng, Mads Mikkelsen, illetve Pete Postlethwaite. A forgatókönyvet pedig a négy Oscar-jelölést begyűjtő Lawrence Kasdan jegyzi.



Érdekes lesz Ray Harryhausen híres stop-trükk technikája helyett a legújabb CG trükköket figyelni, amint hősünk, Perszeusz szembeszállva a gigantikus Krakennel, és a halálos tekintetű Medúzával Androméda hercegnő megmentésére igyekszik.
Úgy tűnik, 2010 a remake-ek éve lesz. A Clash of the Titans, vagyis a Titánok harca mellett olyan klasszikusokat láthatunk viszont a mai közönség szája íze szerint formálva, mint a Dune, a Flash Gordon, a Conan, a Red Sonja és a Robocop.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)