Hirdetés

Titkos Halo-projekten dolgozik a Microsoft

|

Legalábbis erre utal egy nemrég közzétett álláshirdetés a cég weboldalán.

Hirdetés

Ami a Halót illeti, mostanában minden szem a várhatóan ősszel megjelenő Halo Infinite-re szegeződik, ám úgy tűnik, hogy a színfalak mögött mást is tartogat nekünk a franchise-t birtokló Microsoft.  

A GamesRadar ugyanis kiszúrta, hogy a redmondiak álláshirdetésben keresnek producert egy "új projekthez a Halo-univerzumban". A felhívás szerint a szerencsés jelentkezőnek alkalma nyílhat arra, hogy "az egyik legizgalmasabb és legkreatívabb szellemi tulajdonon dolgozzon az iparág egyik legtehetségesebb csapatával". A leírás ugyan nem részletezi a terméket, de a munkához szükséges elvárások között első helyen szerepel az AAA-játékokkal szerzett produceri tapasztalat.  

Hirdetés

Az új projektre való utaláson túl két másik dologból is egy eddig ismeretlen produkcióra következtethetünk. Az egyik, hogy a Halo: Infinite-tel kapcsolatos hirdetések (például ez) konkrétan említik a játék címét, a másik pedig, hogy az idézett felhívás nem szerepel az Infinite-et fejlesztő 343 Industries karrieroldalán.

Önmagában persze nem lenne meglepő, ha a Microsoft több vasat is tartana a tűzben az egyik legértékesebb IP-je kapcsán, viszont egyetlen hirdetés azért még kevés a nagy elvárásokhoz. Előfordulhat például, hogy nem is játékról, vagy legalábbis nem AAA-játékról van szó, még ha a munkáltatói elvárások között szerepel is az ezekkel szerzett tapasztalat. Így viszont legalább már van egy izgalmas Halo-rejtélyünk, ha már egyszer a Master Chief Collection új megjelenési platformját olyan könnyen kitaláltuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)