Hirdetés

Titkos, különösen durva nehézségi szint is feloldható a Resident Evil 4 remake demójában

|

A játék legelejét bemutató demó kellő kihívást jelenthet még a veteránoknak is.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Resident Evil 4 remake kiadása, viszont a március 24-i premierig még bőven van időnk, hogy megismerkedjünk a játék alapjaival. Csütörtökön ugyanis elérhetővé tette a Capcom a Chainsaw Demo kedvcsinálót, amellyel kapunk egy kis ízelítőt abból, mennyire durva és brutális lehet majd a teljes játék.

A rajongóknak persze nem sok idő kellett ahhoz, hogy feloldják a Capcom meglepetését, ugyanis a demóban elérhető az úgynevezett Mad Chainsaw Mode, ami komoly kihívás elé állítja a játékosokat.

Hirdetés

A demó végigjátszását követően van alkalmunk kipróbálni az extrém nehézségi fokozatként emlegetett módot, amiben nemcsak jelentősen erősebbek az ellenségek, hanem a megszokott pozíciótól eltérő helyeken is bukkannak fel. Sőt, nincsenek chekckpointok, így a halálozással egyből bukik a Mad Chainsaw Mode végigjátszása.

A Mad Chainsaw Mode felbukkanása azonban nem garantált minden végigjátszás után - egyes beszámolók alapján akár négyszer is végig kell pörgetnünk hagyományos módon a demót, hogy elérhető legyen a kihívás.

Ti megpróbáljátok teljesíteni a Resident Evil 4 remake Chainsaw Demo extrém módját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)