Hirdetés

Titokban bukott el egy új Blood Omen: Legacy of Kain játék?

|

Ebben a hírben sok a találgatás, de tény, hogy a Silicon Knights csapatának kell valami sikerélmény. Mihez nyúlnak?

Hirdetés

 

Az X-Men: Destiny bukása gyors volt és nagyon kellemetlen - mind a kritikusok, mind a közönség hamar dobta földet a Marvel hősök sírjára.

Az Activision persze gyorsan lelépett, ezért a Silicon Knights berkeiben hamar meg is indult a leépítés, a 97 fős stúdió létszáma állítólag mindössze 25-re csappant. Emellett elkaszáltak egy olyan játékot is, amely a pletykák szerint már korábban zöld lámpát kapott - ezt a cég meg is erősítette, most éppen új kiadókkal tárgyalnak a folytatást illetően, de címet nem árultak el.

A találgatások persze azonnal meg is indultak, sokak szerint egy Blood Omen:Legacy of Kain játékról van szó, ráadásul azt a fejlesztők is elárulták, hogy már következő generációs konzolokra tervezték a titokzatos projektet (remake esetleg?). A Blood Omen jogai az Eidos-tól a Square Enix-hez vándoroltak, de ők nem mutattak túl nagy hajlandóságot eddig a legenda felélesztésére. Szóval az X-Men: Destiny bukása után marad a kérdés: vajon mi lesz a Silicon Knights sorsa? Van még egy tuti címük, vagy végleg bezárnak?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)