Hirdetés

Titokzatos Halo teaser érkezett

|

Úgy tűnik, hogy a Halo Wars 2 főgonosza visszatér a Halo Infinite-ben.

Hirdetés

Rég hallatott magáról a Halo Infinite, pedig ez lesz az ünnepi szezonra időzített új konzol, az Xbox Series X egyik legizgalmasabb címe (persze jön PC-re és Xbox One-ra is). A 343 Industries korábbi bejelentése alapján a júliusi Xbox eseményen többet is mutatnak majd róla, de a felvezetés most kezdődött el.

Hirdetés

A hivatalos Halo Twitteren felbukkant egy rövid ízelítő, amely a rajongói spekulációk szerint arra utal, hogy a Halo Wars 2 főgonosza, Atriox visszatér valamilyen formában. Hallgassátok meg először:

A "We are the Banished" és a "No more Prophets" mondatok alapján úgy véli a közösség, hogy a Halo univerzum Banished frakciójának vezetője, Atriox beszél a teaser során, ez pedig két opciót feltételez: vagy készül a következő Halo Wars epizód, vagy ami az időzítést figyelembe véve esélyesebb: Atriox a Halo Infinite-ben fog szerepet kapni.

Egyébként utóbbit erősíti az is, hogy - ahogyan a Halo Wars 2 tesztünkben is olvashattatok -  a franchise-t gondozó 343 Industries nagy reményeket fűz a kivételes képességű brute-hoz, és elképesztő lenne látni egy párharcot közte és Master Chief között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)