Hirdetés

Titokzatos konzolos címen dolgozik a PopCap Games

|

Az olyan sikercímek mögött álló csapat, mint a Plants vs. Zombies és Bejeweled most egy teljesen új fába vágta a fejszéjét, hiszen konzolokra fejleszt. No de mit?

Hirdetés

"There's a zombie on your lawn, there's a zombie on your lawn" - csendült fel 2009-ben a népszerű dal, kizárólag azoknak, akik megküzdöttek a Plants vs. Zombies végén feltűnő főgenyával. A PopCap Games már gőzerővel fejleszti a nagy sikerű zombis játék folytatását, ám mindemellett maradt ideje egy másik projektet is előkészíteni.

A stúdió a közelmúltban közzé tett egy hirdetést, amelyben szép míves betűkkel leírták, hogy szoftvermérnököt keresnek kis csapatukba, ám ami ennél érdekesebb, hogy az új munkatársat egy AAA-kategóriás konzolokra szánt címhez keresik, akinél nem árt, ha rendelkezik már tapasztalattal a Frostbite 2 motor terén. A Joystiq jóvoltából azt is megtudtuk, hogy a munkaköri leírásban olyan szavak is szerepelnek, mint a vizuális effektek, az animációk, az audio-rész és még sok más, ami arra enged következtetni, hogy az új munkatársnak nem éppen Bejeweled-szintű játékba kell besegítenie.

Semmilyen más információval nem tudunk jelen pillanatban szolgálni az AAA-kategóriás konzolos címről, de a rajongók nyilván feszült figyelemmel várják, hogy a PopCap Games mihez tud kezdeni egy komolyabb produktummal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)