Hirdetés

Titokzatos Mass Effect 4 kedvcsinálóval ünnepelte a BioWare a mai napot

|

Nyilván ők sem feledkeztek el a hivatalos Mass Effect napról.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, mi lesz a pontos címe a Mass Effect széria következő részének, az egyszerűség kedvéért így Mass Effect 4-ként hivatkozunk rá. Nos, a negyedik rész kapcsán tett ma közzé egy furcsa kis videót hivatalos a Mass Effect és BioWare Twitter-oldal.

Ebben egy hatalmas, "MR7" jelzésű, építés alatt álló űrhajó, vagy talán inkább űrállomás látható. Semmiféle konkrétumot nem árultak el, viszont kaptunk egy linket, amin keresztül bárki letöltheti a teaser HD verzióját.

Hirdetés

Nyilván most mindenki vadul gyártja a teóriákat (ezzel viccelt a hivatalos Xbox profil is), kíváncsian várjuk, mit tudnak az alapanyagból kihozni a keményvonalas rajongók. 

Nem véletlenül időzítette pont a mai napra ezt a kis szösszenetet a BioWare, elvégre november hetedike nem más, mint a hivatalos Mass Effect nap. Tudjátok: N7... november 7. 

A stúdió egyébként egy blogposztot is kiadott, melyben elmondták, a fejlesztés remekül halad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)