Hirdetés

Tíz év után kap új funkciót a Grand Theft Auto V

|

Rendkívül hálásak lesznek az ujjaink, amiért végre eszébe jutott a Rockstarnak teljesíteni a játékosok egyik jogos elvárását.

Hirdetés

Egészen rendkívüli sikertörténet a Grand Theft Auto V-é, a Rockstar 2013-ban debütált nyitott világú akció-kalandja az elmúlt évtizedben három konzolgenerációt is meghódított, és mostanáig nem kevesebb mint 180 millió példányban fogyott. Ez - bár minden elismerésünk az egyjátékos kampányé - legfőképpen a csomag részét képező GTA Online érdeme, amit a mai napig rendszeresen támogatnak a fejlesztők új tartalmakkal, eseményekkel, kényelmi funkciókkal.

A legújabb frissítés június 13-án érkezik San Adreas Mercenaries címmel, és az élesedését követően tengelyt akaszthatunk a Merryweather Securityvel, elit pilóták és volt katonai operátorok oldalán küzdve San Andreas legnagyobb privát hadserege ellen földön, vízen és levegőben.

Hirdetés

De nemcsak az ezzel járó küldetéseknek és feladatoknak örülhetünk, hanem annak is, hogy a Rockstar a közösség visszajelzései alapján kibővítette a Creator és a taxizás lehetőségeit, egyszerűbbé tette az ügyintézést a biztosítóval, lehetőséget adott a garázsok leírásának módosítására és végül de nem utolsósorban bevezette az alternatív sprintelést.

Ez azért jó dolog, mert mostanáig a futáshoz rendelt gombot kellett nyomogatnunk veszettül, hogy az általunk irányított karaktert gyorsabb mozgásra ösztökéljük, az új metódust választva viszont elég lesz csak nyomva tartani. Apróságnak tűnhet, de higgyétek el, a hüvelykujjatok hálás lesz érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)