Hirdetés

Tízéves a Sims - Boldog szülinapot!

|

Tegnap töltötte be tizedik életévét minden idők egyik legsikeresebb PC-s játéksorozata, a Sims

Hirdetés

Hogy elrepült egy évtized... Az EA-nál is felfigyeltek erre, ám más apropóból, mert tegnap ünnepelte tizedik születésnapját az egyik legsikeresebb PC-s játék, a The Sims.

Hogy megadják a módját ennek a szép évfordulónak, az EA közzétett néhány érdekes adatot arról, hogy miért is számít a Sims minden idők egyik legsikeresebb PC-s játékának. Megjelenése óta a Sims sorozatban megszületett játékok nem kevesebb mint 125 millió kópiában fogytak el, ezzel 2,5 milliárd dollárnyi bevételt hoztak az EA-nak - nyilatkozta a Sims-főnök Rod Humble. „És a franchise-nak még mindig van lendülete."-tette hozzá. Ma már több mint 60 országban és 22 nyelven érhető el a The Sims 1, 2, és 3, a tucatnyi kiegészítőjükkel egyetemben. Mit is mondhatnák még? Boldog szülinapot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)