Hirdetés

Tíz játékot mutat meg a PlayStation a legújabb State of Play során

|

Lesznek japán játékok is a Tokyo Game Show alkalmából, de nem kizárólag ezekre fókuszál majd a műsor.

Hirdetés

Utoljára június elején jelentkezett PlayStation State of Play előadással a Sony, akkor a külsős partnerek alkotásai mellett a PlayStation VR 2 felhozatala, pontosabban csak a headset rajtjára szánt játékok egy része mutatta meg magát. Azóta viszont teljesen lecsavarta az ilyen jellegű aktivitását a Sony, noha makacsul tartotta magát a pletyka, hogy még a nyár folyamán sor kerülhet a God of War Ragnarök prezentációjára.

Természetesen ez utóbbi simán áttolódhatott őszre, hiszen a november 9-ére tervezett megjelenésig hátra van még közel két hónap, most viszont nem a Santa Monica Studio sikervárományosával kíván foglalkozni a Sony.

Hirdetés

Szeptember 15-étől 18-áig tart az idei Tokyo Game Show, és ehhez igazodva a japán játékfejlesztőket fogja ünnepelni a frissen beharangozott State of Play. A magyar idő szerint ma 23:59-kor kezdődő műsor a PlayStation japán partnerei által készített játékokról szolgál majd friss információval, de a világ más pontjain működő stúdiók is készülnek egy-két meglepetéssel.

Összesen 10 játékot láthatunk a körülbelül 20 perc hosszúságúra tervezett bemutató során, ezek PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, illetve PlayStation VR2-re érkeznek. A PC-ről egy árva szó sem esett a bejelentésben.

Mi azonnal beszámolunk majd minden fejleményről, és ha netán nem akarnátok éjszakázni a műsor kedvéért, akkor sem fogtok lemaradni semmiről, mert utána összefoglalóval várunk titeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)