Hirdetés

Tíz lemezen terpeszkedik a Microsoft Flight Simulator

|

Mi több, tíz dupla rétegű DVD kellett, hogy a Microsoft Flight Simulator minden fájlja elférjen.

Hirdetés

Tőlünk nyugatabbra sokszor már nem is kaphatók PC-s játékok dobozosan, ha meg igen, és nem csak egy kódot rejt a doboz, a konzolos címekkel ellentétben nem blu-ray lemezekre teszik őket, hanem dupla-DVD-kre. Valahogy a PC-sek nem álltak át blu-ray olvasók használatára, így a kiadók sem erőltetik a formátumot. 

Hirdetés

A Grand Theft Auto V-nek elég volt hét lemez, de a Microsoft Flight Simulatornak tíz kell. Az Aerosoft által kiadott, Európában forgalomba kerülő dobozos kiadáshoz jár még egy kézikönyv is, és az egész kap egy szép csomagolást.

A virtuális világ mérete 90 GB, és opcionálisan lehet majd streamelni online tartalmakat és beszerezni harmadik féltől származó fájlokat, de aki emellett dönt, annak legalább nem kell 90 gigát letöltenie, csak egy-két kisebb frissítést. Ezzel elsősorban a lassú nettel rendelkezőknek akarnak kedvezni.

Kétféle dobozos kiadás lesz egyébként, az alap változat 69,99 euróért, a tízzel több repteret és tízzel több repülőt tartalmazó Premium Deluxe Edition 129,99 euróért kerül forgalomba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)