Hirdetés

Tíz percen át nézhető a Biomutant játékmenete

|

Az Experiment 101 látszólag soha el nem készülő játéka, a Biomutant ismét megmutatta magát.

Hirdetés

Ennyi idő után nagyon nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Biomutant nem lesz az év (vagy a jövő év) egyik legjobb játéka. 2017-ben jelentették be, de már 2015-2016 óta dolgoznak rajta, és még mindig nincsen megjelenési dátuma, az évet sem fixálták egyelőre. Az Experiment 101 megkap minden szükséges időt a THQ Nordictól, hogy olyan játékot készítsen, amivel aztán mindenki elégedett lehet. 

Hirdetés

A munka azért halad, és most, a Summer of Gaming keretében megjelent egy közel tízperces gameplay trailer. Ebben az egyik fejlesztő, Stefan Ljungqvist arról is mesél, hogy a játék hatalmas, egy óriási nyitott világot járhatunk be, melyben rengeteg rendszer összekapcsolódik, mégis egy kis csapat készíti, ezért nem tudnak vele gyorsabban haladni, és ezért nem beszélnek megjelenési dátumról sem.

Csak azt reméljük, hogy ha nem készül el 2020 végéig (ami jelen állás szerint igen esélyes), PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is kiadják a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változat mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)