Hirdetés

Tizenkét éve készülő mod hozza el az eredeti Crysis folytatását

|

A Crysis Back to Hell című mod közvetlenül az első rész befejezése után játszódik.

Hirdetés

A Crytek nemrég megszépítve kiadta újra a Crysis játékokat, de a Crysis Remastered Trilogy eléggé megúszósra sikerült, és a szebb körítés sem tudta elrejteni a hibákat. A felújított trilógia fogadtatása felemás lett, ami nem túl biztos alapot szolgáltat egy esetleges Crysis 4-nek, viszont a modderek kedvét nem vette el a stúdió tökéletlen csomagja, sőt: egyikük, a hangzatos művésznevű Flowgroover egy folytatással örvendeztette meg a széria rajongóit. 

Hirdetés

A 2009 óta készülő Crysis Back to Hell rögtön a legelső Cryis befejezése után játszódik, és nem a képregényekből táplálkozik, hanem saját sztorit mesél el, amelynek keretében még a döntéseink is befolyásolhatják a végigjátszásunkat. A modder szerint ugyanarra a sandbox játékmenetre és kidolgozott pályadizájnra számíthatunk a Back to Helltől, mint amit a rajongók megszerettek a Crysis 1-ben és a Warheadben, azonban tartogat számukra újdonságokat is (gameplay fejlesztéseket, új funkciókat és ellenfeleket). Érdemes azért szem előtt tartani, hogy ez csak egy mod, amit egyetlen ember készített, így nem szabad tőle azt várni, hogy jobb lesz, mint a Crysis 2. 

A Cryis Back to Hell első epizódja december 11-én fog megjelenni, Flowgroover pedig azt pedzegette a videó alatt, hogy valószínűleg lesz második és talán harmadik fejezete is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)