Hirdetés

Tízéves az Unreal Tournament!

|

Az Epic Games ingyenes hétvégével ünnepli egyik legsikeresebb gyermeke születésnapját!

Hirdetés

Pontosan tíz éve annak, hogy 1999. szeptember 17-én fellőtték a világhálóra az Unreal Tournament játszható demóját. A siker nem maradt, és nem is maradhatott el, a játék pedig ma is hatalmas népszerűségnek örvend annak ellenére, hogy időközben jobb-rosszabb folytatásokból három is napvilágot látott.



A megjelenést követő hónapokat és éveket cimboráimmal javarészt az UT nyúzásával töltöttük, ami Quake 3 kínálta élményekkel szemben azonnal levett bennünket a lábunkról. Elnézést kérek minden Q3 rajongótól, de egyszerűen jobban tetszett az Epic alkotása.



A sorozat egyébként a GS, valamint a GSO olvasói között is szép számban szedett áldozatokat, lévén a májusi számunkat (dobozos Gears of War, vagy Unreal Tournament 3) szinte azonnal elkapkodták.



Aki lemaradt volna a játékról, az most az Epic jóvoltából steamen keresztül próbálhatja ki a Titan Pack újításaival felvértezett Unreal Tournament 3 Black-et, mégpedig a hétvége során. Letölt, telepít, játszik, örül. Az előtöltésre már mától lehetőséget kínálnak.
A jubileum részeként az Unreal Tournament 1,99 eurós áron lesz megvásárolható, valamint szeptember 27-ig az Unreal Tournament 3 Black és az Unreal Deal Pack is 60 százalékkal kevesebbe kerül majd.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)