Hirdetés

TMNT: Turtles in Time Re-Shelled - csodásan futtatja egy PS3-emulátor

|

Az RPCS3 nagyon szépen fejlődik és egyre komolyabb minőségben képes meghajtani a PlayStation 3-as címeket.

Hirdetés

Sajnos a TMNT: Turtles in Time Re-Shelled sosem jelent meg PC-re, és bár a kritikusok szerint az eredeti szórakoztatóbb volt, ezt is sirattuk egy picit. A PlayStation 3 emulátornak hála viszont már ennek az exkluzivitása sem akkora probléma.

Hirdetés

A játék közel sem annyira erőforrásigényes, mint mondjuk a Red Dead Redemption, de az, hogy PC-n, 4K-ban, 60fps-sel képes futtatni egy PS3-as játékot, már önmagában megér egy elismerő tapsot. 

A videóért felelős Bahax Emulation egyébként a következő hardverrel készítette a felvételeket: i7-2600 3.8 Ghz (Turbo) processzor, 16GB DDR3 1600 Mhz HyperX RAM, és egy Zotac GTX 1070 8GB.

Persze az emulátor még messze nem tart ott, hogy bármilyen PS3-as játék futtatható legyen PC-n. Amiatt a néhány exkluzív miatt már tényleg jobban megéri konzolt venni, mint ezzel szórakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)