Hirdetés

TNT Racers - Debütáló trailer

|

A DTP Entertainment autós-lövöldözős játékát tavaly augusztusra vártuk, de csak idén tavasszal fog befarolni.

Hirdetés

Hatalmas partikat lehet majd lezúzni ezzel az aranyos, de enyhe agresszivitást felmutató alkotással. A TNT Racers tipikusan az a játék, amit csakis - minimum - párban érdemes erőltetni. Akár még a fiatal lelkületű nagymamákat is nyugodtan oda lehet ültetni majd elé. Ez két szempontból is előnyös húzás. Egyrészt, számunkra - elviekben - garantált a folyamatos győzelem, másrészt, addig sem kell hallgatnunk a kötőtűk monoton csattogását.

A játékban kicsiny gépjárműféleségeket kell majd irányítani, de nem a KRESZ-ben lefektetettek szerint. Komoly mordályokat és pusztításra alkalmas eszközöket szerezhetünk meg a versenyek során, amiket bevetve likvidálhatjuk az - ideális esetben - mögöttünk mozgolódó autókat. Pontos megjelenési dátumról sajnos még nem érkeztek hírek. A TNT Racers letölthető formátumban lesz elérhető PS3-ra, Xbox 360-ra, PSP-re és Wii konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)