Hirdetés

Megjelent a 12/11-es GameStar!

|

Need for Speed: Most Wanted címlappal és 2012-es Insane 2 teljes játékkal keresd az újságosnál.

Hirdetés

Amilyen ütemben potyognak az egymást felüllicitálni próbáló nagy címek, félő, hogy nemhogy a karácsonyfa alatt nem lesz több hely, de a lakásban sem, mire ismét lecsillapodik a játékipar. Ugyanakkor nem csak a kiadók és a fejlesztők pörögnek maximális fordulatszámon, hanem a 12/11-es GameStar is, amit úgy leng körül az autóversenyzés szellemisége, pontosabban a kipufogógáz bűze, hogy azt már tapintani lehet.



Benzingőz

A sebesség mámorától függő kollégáink igazán elemükben érezhették magukat az utóbbi hetekben. Elsőként a Need for Speed: Most Wanted szakította át a célszalagot, s meg sem állt a címlapig. A rajongói körökben komoly vitákat kiváltó játékról egy dolgot állíthatunk bizton az alapos tesztelés után: nem elég a csillogó felszínt megkapargatni ahhoz, hogy jól megalapozott ítéletet hozzon róla az ember, legyen az pozitív, vagy negatív.
Fiatalos lendülettel, az önfeledt bulizás ígéretét hordozva fordult be a célegyenesbe a Forza Horizon. Kicsit tartottunk ugyan attól, hogy a kötött pályás versenyzéshez szokott fejlesztőcsapat miként boldogul majd nyílt terepen, de a végeredmény több mint meggyőző.



Akit nem bűvölnek el a formás kasztnik és a divatos zenék, hanem inkább sárban dagonyázna, annak a javuló tendenciát mutató WRC sorozat harmadik epizódját tudjuk ajánlani. Ugyanígy sokak gyerekkori álmát - ha nagy leszek, kamionos leszek - fogja valóra váltani a Euro Truck Simulator 2.
A jelen autós játékain túl azonban a jövőt is érdemes szemmel tartani. Ezúttal a GRID 2-ről szedtünk össze minden információt, amit titkosszolgálati módszerek bevetése nélkül tudni lehet.



Adrenalin

Október vége - november eleje az utóbbi években a nagy FPS-ek erőpróbájáról szól, ami idén sem alakult másként. Izgatottan vártuk, hogy vajon a Halo 4-nek, vagy a Medal of Honor: Warfighternek sikerül majd nagyobb szeletet kiharapnia a Call of Duty: Black Ops II (utóbbit elsőként teszteltük le az országban) tortájából. Míg Master Chief és Cortana előre lépett, addig sajnos Mother, Preacher és a több Tier 1-es katona vissza. Az év meccsét így a sci-fi lövöldék fogják lejátszani egymással.
Abba, hogy végül melyik lesz a legjobb, esélye sem volt beleszólni a 007 Legends-nek, vagy akár a Doom 3 BFG Edition-nek.



Orgyilkosok viadala

A megfontoltabb - értsd nem viszket az ujja a ravaszon és nem tapossa tövig a gázpedált a hajtűkanyarban - játékosok figyelmébe a régmúlt, illetve napjaink legjobb orgyilkosait ajánljuk. Míg Connor Kenway az amerikai függetlenségi háborúban küzd vöröskabátosok és templomosok ellen (Assassin's Creed III), addig 47-es saját megbízóival és egy gátlástalan fegyvergyárossal kerül összetűzésbe (Hitman: Absolution).
Sőt, ha már ennyire belejöttünk az orgyilkolásba, akkor érdemes lehet elgondolkodni a PS Vitára kiadott Assassin's Creed III: Liberation női főhősének pátyolgatásán is.



Mozgásban

Ebben a hónapban lehetőségünk volt néhány órát eltölteni Dante társaságában, aki a közvélekedéssel ellentétben habzsolja a nőket, de végső soron nem ez fog dönteni a DmC: Devil May Cry sorsáról, hanem a játékmenet, amiről 4 oldalon keresztül olvashattok.
Nightwolf és Eprespuszedlee mozgáskultúrája bármelyik játékhősét meghaladja, többek között ez is kiderült a Dance Central 3 és a Just Dance 4 játékok tesztelése közben (videó a DVD-n). Nem pihent a Kinect utána sem, hiszen Fable: The Journey, Harry Potter for Kinect és Angry Birds Trilogy tette még próbára képességeit és a szerkesztők türelmét.



Ajándékok a DVD-n

Novemberi Steamen regisztrálható teljes játékunk a magyar 1nsane szellemi örökösének tekinthető Insane 2 idén januárban jelent meg. A kissé elhanyagolt terepverseny műfaj újonca tíz játékmódban kínál tartalmas szórakozást. 18 jármű (akad köztük 4x4, SUV, platós és más extrém sárdagasztó is) áll a rendelkezésünkre, amelyeket teherbírását Európa, Ázsia, Afrika, Amerika és az Antarktisz pályáin tesztelhetünk le változatos időjárási körülmények között. Ha pedig nem lennénk elégedettek a verdák teljesítményével, akkor tuningolhatjuk is őket.



A játékon túl videótesztekkel, kerekasztal beszélgetéssel és kóddal is várunk a lemezmellékleten, ami a World of Warplanes zárt bétájába enged betekintést. Sőt, ha már itt tartunk, a DVD-ről egyenes út vezet a World of Tanks újonnan bevezetett brit páncélosaihoz.



TARTALOM

Előzetesek
Hírek
DmC: Devil May Cry
GRID 2

Tesztek
Need for Speed: Most Wanted
Assassin's Creed III
Assassin's Creed III: Liberation
Call of Duty: Black Ops II
Medal of Honor: Warfighter
Halo 4
Hitman: Absolution
Forza Horizon
WRC 3
NBA 2K13
Fable: The Journey
Tales of Graces F
World of Tanks: British Tanks
Doom 3 BFG Edition
007 Legends
Carrier Command: Gaea Mission
Euro Truck Simulator 2
Dance Central 3
Just Dance 4
Need for Speed: Most Wanted (Android)
Devil's Attorney
Angry Birds Trilogy
Harry Potter for Kinect
Anno 2070: Deep Ocean
The Sims 3: Természetfeletti erők
Naughty Bear: Panic in Paradise
The Last Express
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Mini-ITX házak tesztje
Gamer gép piciben
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Kult
Konzolgenerációk: 1983-1995 - A Nintendo és a Sega harca 8 biten
Álom-világ 7. rész - Mesterségek ünnepe
Visszapillantó

Másvilág
Film/Sorozat: 007 Skyfall; The Big Bang Theory; Fringe; South Park
Zene: Vatican Shadow - Ornamented Walls; Heaven Street Seven - Felkeltem a reggel; LukHash - Falling Apart; Omkara Techichi - Deamonic Vamperor
Könyv: Orson Scott Card - A kegyelem ára
Egyéb: Kreatív grafika, zene és programozás - Mi az a demoscene?





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)