Hirdetés

Több fontos részlet is kiderült az Outriders kapcsán

|

Megtudtuk, hogy mikor állhatunk neki tölteni, és hogy mikor számíthatunk a megjelenés utáni patchekre.

Hirdetés

Aki szerette volna, az valószínűleg már kipróbálta a People Can Fly újdonságát, elvégre továbbra is elérhető minden platformon az Outriders demója, amellyel bele lehet kóstolni az ígéretes sci-fi lövöldébe.

A konzolos Xbox Game Pass előfizetőknek ráadásul a megjelenést követően sem kell majd külön fizetniük érte, ugyanis már a megjelenés napjától elérhető lesz a szolgáltatásban. Ez sem elhanyagolható dolog, de ezen kívül is van pár fontosabb részlet, amiről jó, ha tudtok. 

A fejlesztők információi alapján a Day One Patch számos hibajavítást, valamint fejlesztést hoz magával, különös tekintettel a játék későbbi szakaszaira, de a demó során tapasztalt problémák orvoslására - mint a balance, a kamerarángás és teljesítménygondok - is ráfeküdtek. Fejlődésre számíthatunk az átvezető jeleneteket/dialógusokat érintő frame rate kapcsán is: PC-n a 30, 60, 90 és 120 fps között választhatunk; Xbox Series S-en/X-en és PS5-ön 60 fps-re lesz korlátozva; az Xbox One és PS4 tulajoknak 30 fps-sel kell beérniük. 

Hirdetés

A csapat ezen felül tervez egy további patchet is, amelynek célja a nemrégiben jelentett problémák megoldása, a bugok kigyomlálása, valamint a megjelenéskor felfedezett nem sürgős hibák javítása. A szóban forgó tapaszban egyúttal helyet kapnak további kontrolleropciók, a PS4 és Xbox One konzolok töltési idejének felgyorsítása, valamint a kooperatív játékok, crossplay barátlisták és meghívók fejlesztése az összes platformon (ehhez Square Enix fiók kell majd). 

A People Can Fly azt is elárulta, hogy mikortól kezdhetjük el tölteni a játékot. Az Xbox tulajok már mától rávethetik magukat, a PlayStation-játékosok 48 órával a megjelenés előtt kezdhetik el, PC-n viszont már trükkösebb: az Epic Games Store-on jelenleg nem elérhető a dolog, Steamen pedig még nincs döntés, a jövő héten derül ki.

Az Outriders április 1-én jelenik meg, a konzolokon éjféltől, PC-n és Stadián pedig 17:00-től játszhatunk vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)