Hirdetés

Több izgalmas projekten is dolgozik a Naughty Dog

|

A The Last of Us Part 2 rendezője a Twitter-oldalán beszélt arról, hogy több projektjük is bejelentésre vár még.

Hirdetés

Senkit nem ér meglepetésként az információ, hogy a Naughty Dog miután a videojáték-ipar egyik, ha nem a legsikeresebb játékát adta ki, máris újabb kihívásokat keres. Tulajdonképpen már január közepén megírtuk, hogy egy új projekthez keresnek embereket, ez azonban úgy tűnik csak a jéghegy csúcsa.

Ugyan a The Last of Us Part II többjátékos módjával még tartozik a rajongóknak a stúdió, azon minden bizonnyal egy kisebb csapat dolgozik, a fejlesztők többség pedig már egy teljes értékű projektre fordult rá.

Hirdetés

Ezt erősíti meg a The Last of Us Part II rendezőjének tweetje, melyben arról ír, hogy több izgalmas projekten is dolgoznak, melyeket később fognak bejelenteni.

A Naughty Dog csapatára sosem volt jellemző, hogy idejekorán elkezdjék a felhajtást a játékaik körül, akkor mutattak csak nekünk valamit, amikor már érdemi néznivaló lapult náluk. Így volt ez a The Last of Us mindkét részével, korábban pedig az Uncharted sorozattal is, és nincs ez másképp most sem. Nem tudjuk tehát, hogy egy már meglévő IP-hez érkezik új sztori, vagy egy teljesen új kalandról van szó.

A kommentek között szóba került például az Uncharted 5, erre azonban a megjelent játékok története miatt kevés az esély. Sokan említik továbbá a Naughty Dog kultikus sorozatát, a Jak and Daxtert, ami akár lehetséges is lenne, a sorozat körül viszont utoljára 2018-ban volt mozgolódás.

Ti milyen játéknak örülnétek a legjobban a Naughty Dog gondozásában? Máris jöhetne a The Last of Us Part III? Esetleg egy spin-off Uncharted epizód? Vagy új kalandokba vágnátok bele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)