Hirdetés

Több játék is bannolhatja azokat, akik Windows 11-re frissítenek

|

A Call of Duty és a PlayerUnknown's Battlegrounds rajongók sorra számolnak be arról, hogy kibannolták őket, miután frissítettek az új Windows verzióra.

Hirdetés

A Microsoft nemrég bejelentette a Windows 11-et, amely számos új funkcióval és egy némileg újragondolt dizájnnal fogja majd felfrissíteni a cég legutóbbi operációs rendszerét. Az új verzió hivatalos megjelenése még egy kicsit odébb van, de az Insider program keretében sokan már most is kipróbálhatják, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy a gamerek nem lesznek feltétlenül jó véleménnyel az új rendszerről.

Azt már régóta tudjuk, hogy az Activisionnek könnyen megcsúszik a keze, amikor Call of Duty játékosok bannolásáról van szó, viszont valószínűleg ők is meglepődtek, amikor észrevették, hogy mennyi játékost dobott ki a rendszer, miután feltelepítették a Windows új verzióját.

Hirdetés

A Redditen egyre több felhasználó jelezte, hogy nem csak a Call of Duty-ban, de a PUBG-ben is ugyanerre a sorsra juthat, aki a frissítés mellett dönt, de egyelőre sem a Microsoft, sem pedig a fejlesztők nem nyilatkoztak azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalon is van a probléma.

Mindenesetre egyelőre valószínűleg nem érdemes frissíteni azoknak, akik főleg online játékokkal szeretnének játszani, a Microsoft pedig remélhetőleg minél hamarabb reagál erre a problémára (már csak azért is, mert a Windows 11 a gamereknek is több újdonsággal próbál majd kedvezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)