Hirdetés

Több klasszikus Need for Speed játék is eltűnt a digitális áruházakból

|

Olyan régi Need for Speed epizódoknak kellett most búcsút inteni, mint a Carbon vagy a Shift.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán, azaz május 31-én több régi Need for Speed játékot is eltüntetett a digitális piacterekről a kiadó, vagyis az Electronic Arts. A Carbon, a Shift, a Shift 2: Unleashed, a The Run, és az Undercover című részeket nem lehet így mostantól fogva digitálisan megvásárolni - ezzel párhuzamosan a játékbéli pénzköltési lehetőségek, a mikrotranzakciók is elérhetetlenné váltak..

Azok sem örülhetnek, akik korábban beszerezték ezeket a részeket, ugyanis idén augusztusig élnek majd csak ezen játékok online funkciói, utána lekapcsolják a szervereket.

Hirdetés

Max Myrus közösségi menedzser a Need for Speed subreddit subredditen indokolta meg a történeteket. Elmondása szerint sosem könnyű döntés nyugdíjazni régi címeket, de most a kiadónak így kellett határoznia annak érdekében, hogy immár teljesen a jövő Need for Speed játékaira koncentrálhassanak. Kiemelte, hogy nagyon sok időt, energiát és szeretetet pakoltak bele a fejlesztők ezekbe a címekbe, de a játékosszám elérte azt a mélypontot, mikor már egészen egyszerűen nem éri meg tovább fenntartani őket.

Csak hogy könnyebb legyen kontextusba helyezni mindezt: a szóban forgó játékok közül a 2006-os Carbon a legrégebbi, a 2011-es The Run pedig a legújabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)