Hirdetés

Több Marvel-játékot is kalapálhat az Electronic Arts

|

Nem csak a Fekete Párduc kaphat videojátékos feldolgozást az EA égisze alatt.

Hirdetés

Az iparági bennfentes Nick Baker még júniusban szellőztette meg, hogy az Electronic Arts is leszállíthat egy játékot, amely a Marvel univerzumában játszódik majd. A szivárogtató sajnos semmilyen részletet nem tud a projektről, a szintén pletykákban utazó Jeff Grubb viszont nemrég arról mesélt, hogy az EA készíti el a Fekete Párduc single player-fókuszú, nyílt világú adaptációját.

A két állítólagos projekt közé akár egyenlőségjelet is tehetnénk, a jelek szerint azonban több Marvel-témájú alkotás is formálódik az Electronic Arts berkeiben.

Hirdetés

Grubb legalábbis ugyanabban az online műsorban azt állította, hogy az EA nem csak a Fekete Párducon, de egy másik címen is dolgozik, ezért az újságíró arra tippel, hogy a vállalat egy hasonló szerződést üthetett nyélbe a Marvellel, mint anno a Square Enix, amely a csúfosat bukó Marvel's Avengerst és a remekül sikerült Marvel's Guardians of the Galaxyt is leszállította nekünk, mielőtt megvált az azokért felelős stúdióktól.

Elképzelhető tehát, hogy az EA lényegében a Square Enix helyét veszi át beszállítóként, de ezen a ponton még semmi sem biztos. Grubb ráadásul semmiféle részletet nem közölt a titokzatos második EA-s Marvel-játék kapcsán, így teljes sötétségben tapogatózunk. Mindenesetre meglehet, hogy Baker júniusi beszámolója és Grubb értesülése ugyanarról a címről szól, hiszen egyaránt nélkülözik az érdemi információkat.

A Marvel-rajongók persze akkor sem fognak unatkozni, ha egy árva kódsort sem írnak az EA stúdióinál, hiszen már több játék is van a horizonton. Ősszel érkezik a szuperhősös XCOM-ként is emlegetett Marvel's Midngiht Suns a Firaxistől, az Insomniac pedig egy felnőtteknek szánt Wolverine-játékot is készít a Marvel's Spider-Man 2 mellett. S ha mindez nem lenne elég, valamikor a következő évek során az Uncharted-széria rendezőjétől is kapunk egy narratív kalandot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)