Hirdetés

Több mint 10 percen át nézhetjük az Xbox Series X egyik játékát

|

Egy velősebb játékmenet anyag is érkezett, ami jobban lefesti, hogy milyen is lesz a The Ascent.

Hirdetés

A múlt heti Xbox Series X előadás keretében sok csinos trailer érkezett, de valódi játékmenetet alig láthattunk. A The Ascenttel is ez volt a helyzet, de abból legalább az amerikai IGN kapott egy komolyabb felvételt, amit most mi is megnézhetünk. Fontos hozzátenni, hogy a The Ascent még messze van a megjelenéstől, így a lenti videóban látottak még bőven változhatnak.

Hirdetés

A játék maga egy cyberpunk világban játszódó, felső nézetes shooter, amiben egy kicsit a Dredd bíróra hajazó hősünkkel kell szétlőnünk az ellenfeleket. A történet során kapunk majd számtalan kütyüt, képességet és flintát a látványos pusztításhoz.

Ugyan a The Ascent a Microsoft marketingcsapata szerint Xbox Series X-en lesz a legjobb, játszható lesz az Xbox One-on és PC-n is, ráadásul a Smart Delivery lehetőségnek köszönhetően ha megvesszük On-era, akkor játszhatjuk majd Series X-en is. Megjelenési dátuma ismeretlen, azon felül, hogy 2020-ban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)