Hirdetés

Több mint 1000 hibát javít az első Baldur's Gate 3 patch, és ez még csak a kezdet

|

A Larian elnöke, Swen Vincke nyilatkozott a kasszasiker jövőjéről. Ha kiegészítő nem is, de frissítések és eszközök sokasága érkezik a játékhoz.

Hirdetés

Nem vitás, a Baldur's Gate 3 hatalmas szerepjáték, tele választási lehetőségekkel és elképesztő újrajátszhatósági potenciállal, ugyanakkor jó esély van rá, hogy tartalmilag ennyi volt. A megjelenéskori verzió a teljes élménycsomag, és nem várható több jelentős kiegészítő a jövőben.

Ezzel persze a világon semmi gond nincs, pláne úgy, hogy egyesek még 40 óra után is a játék első felvonásában kalandozgatnak. Ettől függetlenül felmerül a kérdés, hogy számíthatunk-e még újdonságokra a jövőben.

Hirdetés

Swen Vincke tisztázta egy kicsit a terveket. A csapat jelenleg arra koncentrál, hogy leszállítsa a Hotfix 4-et, majd a Patch 1-et mely ezernél is több bugfixet hoz majd. Az ezután következő Patch 2 lesz az a frissítés, ami elkezdi beépíteni a játékba a közösség kéréseit (mint például a karaktereink átalakításának lehetőségét). Ami viszont ennél is izgalmasabb, hogy hivatalos modder eszköztár is érkezik a játékhoz.

Vincke azt nem részletezte, hogy mire számíthatunk a modder cuccoktól. Vajon a Divinity: Original Sin 2-ben látotthoz hasonló kampányépítő csomagot kapunk vagy "csak" fejlesztői segédeszközöket? Ez majd kiderül, amikor a PS5-ös verzió kikerül az ajtón és a Larian ráér az extrákkal foglalkozni.

Mondjuk modokból így sem szenvedünk hiányt. A NexusMods tele van jobbnál-jobb rajongói alkotásokkal, így ha feldobnátok valamivel a Baldur's Gate 3 kampányotokat, ne féljetek kísérletezni (csak mindig legyen biztonsági mentésetek a karakteretek állásáról).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)